Mester, Margaréta Margit (2018) Előhűtött kenyér és pizza tárolás alatti változásainak nyomon követése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Mester_Margareta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Mester_Margareta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (908kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389223; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 32-33.; Ht. tanszéki jel; Fagyasztott élelmiszerek; Pizza; Sütőipari technológia; Tárolás. módosított atmoszférában; Toast kenyér; Vízaktivitás; Állományvizsgálat; Szárazanyag-tartalom; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 10:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1249 |