MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Előhűtött kenyér és pizza tárolás alatti változásainak nyomon követése

Mester, Margaréta Margit (2018) Előhűtött kenyér és pizza tárolás alatti változásainak nyomon követése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mester_Margareta.pdf] Szöveg
Mester_Margareta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (908kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389223; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 32-33.; Ht. tanszéki jel; Fagyasztott élelmiszerek; Pizza; Sütőipari technológia; Tárolás. módosított atmoszférában; Toast kenyér; Vízaktivitás; Állományvizsgálat; Szárazanyag-tartalom;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 10:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1249
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése