MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az előfőzési paraméterek, körülmények hatása a gyorsfagyasztott zöldségfélék minőségi jellemzőire

Hracskó, Diána (2013) Az előfőzési paraméterek, körülmények hatása a gyorsfagyasztott zöldségfélék minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hracsko_Diana.pdf] Szöveg
Hracsko_Diana.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333794; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 43-45.; Ht. tanszéki jel;Előfőzés;Fagyasztott élelmiszerek;Zöldségtartósítás
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 10:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Polyákné, Fehér Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1248
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése