János, Ferdinánd (2025) Székelyföldi fekete ribiszke likőr fejlesztése különböző párlatok felhasználásával. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
837031490.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
837031490_szdmelleklet.pdf
Letöltés (159kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 837031490; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Pálinkamester szakmérnök; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-PAMS1; 837031490.pdf; 837031490_szdmelleklet.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 28 Okt 2025 09:42 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 10:47 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna SOPZ4M - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12421 |


