Kecskés, Judit (2025) Az illatok jelentéstana az érzékszervi érzékelésben. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
836231951.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
836231951_szdkivonat1.pdf
Letöltés (560kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 836231951; Szőlészeti és Borászati Intézet; fac_eng; Bor- és gasztroturizmus menedzser; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-BOGAM; 836231951.pdf; 836231951_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 28 Okt 2025 09:42 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 10:52 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána Ágnes ZAJM45 - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12385 |


