MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Élesztőtápanyagok befolyásoló szerepének feltérképezése a gyümölcspárlat minőségére

Lunczer, Árpád Attila (2018) Élesztőtápanyagok befolyásoló szerepének feltérképezése a gyümölcspárlat minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető
Kulcsszavak: ENTZ392537; Budapest; Pálinkamester szakmérnök / szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 50.; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Erjedésipari technológiák; Élesztőtápanyag; Aromaanyagok; Körtepálinkák; Vilmos körte;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 10:04
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1238
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése