Balogh, Zita (2019) Az élesztőbiota változása kék szőlő cefre hideg macerációja során, nem-Saccharomyces élesztő kultúra pre-fermentációs alkalmazásával, illetve anélkül. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegBalogh_Zita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ391846; Budapest; Élelmiszermérnök (MSC), Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 45-47.; Mb. tanszéki jel; Fermentációs technológiák; Saccharomyces nemzetség; Élesztők; Vörösbor; Borászati technológia; Hideg maceráció; PCR technika; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2019 |
| Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 09:54 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pomázi, Andrea - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1233 |


