Horváth, Evelin (2020) Élelmiszer-tartósítási technológiák : Szárítás és vízelvonás. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Horváth Evelin.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Horváth Evelin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (14MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ421117; Budapest; Agrár- és Természettudományi szakfordító; Bibliogr.: p. 30-33.; L. tanszéki jel; Élelmiszertartósítás; Szárítás; Vákuumszárítás; Tartósítás. liofilezés; Ultraszűrés; Infravörös spektroszkópia; Szuperkritikus fluid extrakció; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 09:53 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Sheeks, Marie-Josee - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1227 |