MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Zöldségbázisú „spagettik” konyhatechnikai feldolgozása, végbemenő fizikai- és biokémiai változások nyomon követése

Gillányi, Dorottya (2025) Zöldségbázisú „spagettik” konyhatechnikai feldolgozása, végbemenő fizikai- és biokémiai változások nyomon követése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 823750413.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
823750413.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 823750413_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
823750413_szdkivonat1.pdf

Letöltés (142kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 823750413; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELBIZ; 823750413.pdf; 823750413_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 11:10
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
JA8Z4C
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12247
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése