Gillányi, Dorottya (2025) Zöldségbázisú „spagettik” konyhatechnikai feldolgozása, végbemenő fizikai- és biokémiai változások nyomon követése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
823750413.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
823750413_szdkivonat1.pdf
Letöltés (142kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 823750413; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELBIZ; 823750413.pdf; 823750413_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 28 Okt 2025 09:42 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 11:10 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit JA8Z4C - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12247 |


