Bárdos, József (2012) Élelmiszeripari innovációk megjelenése Magyarországon. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bardos_Jozsef.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bardos_Jozsef.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332227; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszergazdasági termékkezelés és logisztika; Bibliogr.: p. 66-68.; Élip. tanszéki jel; Élelmiszer-kereskedelem; Innováció; Fogyasztói magatartás; Marketing; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 09:46 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fehér, Orsolya - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1221 |