Bárdos, József (2012) Élelmiszeripari innovációk megjelenése Magyarországon. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegBardos_Jozsef.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ332227; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszergazdasági termékkezelés és logisztika; Bibliogr.: p. 66-68.; Élip. tanszéki jel; Élelmiszer-kereskedelem; Innováció; Fogyasztói magatartás; Marketing; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 09:46 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fehér, Orsolya - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1221 |


