Fülöp, Ágnes (2014) Az élelmiszeripari adalékanyagok kockázat-észlelése a kor tekintetében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegFulop_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ371451; Budapest; Élelmiszertechnológus mérnöki szak; Bibliogr.: p. 45-48.; Kot. tanszéki jel;Adalékanyagok;E-számok;Fogyasztói magatartás |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 09:43 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhász, Réka - - Konzulens Szűcs, Viktória - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1218 |


