Sidló, Sára (2024) Antocianin tartalom hatása a paprika termések beltartalmi értékeire és a pultontarthatóságra. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
819238923.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
819238923_szdkivonat1.pdf
Letöltés (576kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 819238923; Genetika és Biotechnológia Intézet; GODOLLOI_CAMPUS; Mezőgazdasági biotechnológus; mesterképzés (MA/MSc); M-GOD-N-HU-MGBIO; 819238923.pdf; 819238923_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 28 Okt 2025 09:42 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 11:34 |
| Intézet: | GODOLLOI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kovács, Zsófia DNZV6I - Konzulens Veres, Anikó ZX7FP3 - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12072 |


