MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Antocianin tartalom hatása a paprika termések beltartalmi értékeire és a pultontarthatóságra

Sidló, Sára (2024) Antocianin tartalom hatása a paprika termések beltartalmi értékeire és a pultontarthatóságra. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 819238923.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
819238923.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 819238923_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
819238923_szdkivonat1.pdf

Letöltés (576kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 819238923; Genetika és Biotechnológia Intézet; GODOLLOI_CAMPUS; Mezőgazdasági biotechnológus; mesterképzés (MA/MSc); M-GOD-N-HU-MGBIO; 819238923.pdf; 819238923_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 11:34
Intézet: GODOLLOI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kovács, Zsófia
DNZV6I
-
Konzulens
Veres, Anikó
ZX7FP3
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12072
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése