MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A különböző tápanyagok mennyiségének hatása a görögdinnyére

Leloczki, Zita (2025) A különböző tápanyagok mennyiségének hatása a görögdinnyére. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814336890.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814336890.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814336890_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814336890_szdkivonat1.pdf

Letöltés (118kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814336890; Környezettudományi Intézet; szarvas; Mezőgazdasági mérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-SZA-L-HU-MGMER; 814336890.pdf; 814336890_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 11:48
Intézet: TOVÁBBI KÉPZÉSI HELYEK Szarvas
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Futó, Zoltán
ZKYG5G
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/11968
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése