Pásztor, Ákos (2019) Az elektrolizált víz, a tejsav és a lizozim kombinált kezelésének a hatása a ponty hús minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegPasztor_Akos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ391830; Budapest; Élelmiszermérnők (MSC), Iparági technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 57-61.; Ht. tanszéki jel; Halhús; Húsminőség; Tárolás. hűtött légtérben; Baktericid hatás; Aktív víz; Enterobaktériumok; Tejsav; Klór; Ponty; Vákuum-csomagolás; Mikrobiológiai vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2019 |
| Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 09:09 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Jónás, Gábor - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1194 |


