Árvai, Dalma (2014) Az együtt illetve külön pörkölés hatása a kávéital élvezeti értékére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegArvai_Dalma.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370957; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 31-32.; Gb. tanszéki jel;Kávé;Kávépörkölés |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 09:03 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - Konzulens Reiczigel, Zsófia - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1183 |


