Elek, Magdolna (2013) Egyes technológiai műveleti paraméterek és tárolási körülmények hatása bogyósgyümölcs-pürék színstabilitására a nagy hidrosztatikus nyomáskezelés során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegElek_Magdolna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ333693; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 46-47.; Ht. tanszéki jel; Bogyósgyümölcsűek; Gyümölcspüré; Színstabilitás; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2013 |
| Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 08:47 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1170 |


