MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Egyes technológiai műveleti paraméterek és tárolási körülmények hatása bogyósgyümölcs-pürék színstabilitására a nagy hidrosztatikus nyomáskezelés során

Elek, Magdolna (2013) Egyes technológiai műveleti paraméterek és tárolási körülmények hatása bogyósgyümölcs-pürék színstabilitására a nagy hidrosztatikus nyomáskezelés során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Elek_Magdolna.pdf] Szöveg
Elek_Magdolna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333693; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 46-47.; Ht. tanszéki jel; Bogyósgyümölcsűek; Gyümölcspüré; Színstabilitás; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 08:47
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1170
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése