Elek, Magdolna (2013) Egyes technológiai műveleti paraméterek és tárolási körülmények hatása bogyósgyümölcs-pürék színstabilitására a nagy hidrosztatikus nyomáskezelés során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Elek_Magdolna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Elek_Magdolna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333693; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 46-47.; Ht. tanszéki jel; Bogyósgyümölcsűek; Gyümölcspüré; Színstabilitás; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 08:47 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1170 |