Magyar, Dóra (2016) Egyes sütőipari termékek összehasonlítása a gyártástól a kereskedelemig. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegMagyar_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ381442; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Élelmiszer-kereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Élip. tanszéki jel;Sütőipari termékek;Péksütemények;Sütőipari technológia |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 08:47 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fehér, Orsolya - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1169 |


