MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A gyermek-közétkeztetésben megmaradt élelmiszerek mennyiségének meghatározása, és az újrafelhasználás lehetőségeinek feltérképezése

Kajtor, Márton (2025) A gyermek-közétkeztetésben megmaradt élelmiszerek mennyiségének meghatározása, és az újrafelhasználás lehetőségeinek feltérképezése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 875297056.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
875297056.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 875297056_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
875297056_szdkivonat1.pdf

Letöltés (150kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 875297056; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELELM; 875297056.pdf; 875297056_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 12:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kertész, István
H40JFA
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/11448
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése