MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sörök kémiai összetételének elemzése

Vozárik, Péter (2025) Sörök kémiai összetételének elemzése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 873722600.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
873722600.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 873722600_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
873722600_szdkivonat1.pdf

Letöltés (461kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 873722600; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELELM; 873722600.pdf; 873722600_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 12:28
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Mednyánszky, Zsuzsanna
FKK67I
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/11389
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése