Vozárik, Péter (2025) Sörök kémiai összetételének elemzése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
873722600.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
873722600_szdkivonat1.pdf
Letöltés (461kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 873722600; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELELM; 873722600.pdf; 873722600_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 27 Okt 2025 11:02 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 12:28 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mednyánszky, Zsuzsanna FKK67I - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/11389 |


