Nagy, Krisztián (2012) Egészben sütött marhahús különböző módon történő hőkezelése és vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegNagy_Krisztian.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ332121; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 52-54.; Ht. tanszéki jel; Hőkezelés; Marhahús; Denaturáció; Élelmiszerbiztonság; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 02 Nov 2023 10:27 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1127 |


