MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Csiperkegomba alapú csökkentett hústartalmú burger fejlesztése

Kovács, Levente (2025) Csiperkegomba alapú csökkentett hústartalmú burger fejlesztése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839471343.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839471343.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839471343_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839471343_szdkivonat1.pdf

Letöltés (382kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839471343; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-HU-ELELM; 839471343.pdf; 839471343_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 13:02
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
MNC3FF
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/11122
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése