Zhour Sabri, Lilian (2018) Effect of hydrocolloids on the rheological behavior of yeast raised dough (bukta). Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető |
Kulcsszavak: | ENTZ392551; Budapest; Élelmiszermérnök MSc; Bibliogr.: p. 43-46.; Gb. tanszéki jel; Hidrokolloidok; Tésztaipari technológia; Reológiai vizsgálatok; Nedvességtartalom; Vízaktivitás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 30 Okt 2023 09:36 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1104 |