Markó, Lilian (2015) Effect of Fluidized Bed Process Time on Survival Rate of Lactobacillus reuteri Probiotics Encapsulated with Sweet Whey and Shellac. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegMarko_Lilian.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ368952; Budapest; Élelmiszermérnök Msc, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 51-56.; Ég. tanszéki jel; Lactobacillus reuteri; Tejsavó; Probiotikus baktériumok; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 30 Okt 2023 09:35 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Márki, Edit - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1103 |


