Molnár, Bence (2016) Édesítőszeres 3in1 instant kávé fejlesztése és érzékszervi bírálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegMolnar_Bence.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (9MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ382713; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 39.; Gb. tanszéki jel; Instant kávé; Édesítőszerek; Édesipari technológia; Érzékszervi vizsgálat; Szacharóztartalom; Aszpartám; Ciklamát; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 30 Okt 2023 09:31 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - Konzulens Gere, Attila - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1099 |


