MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Édes savóból készült ricották kezelése nagy hidrosztatikus nyomáson

Szigedi, Zsófia (2013) Édes savóból készült ricották kezelése nagy hidrosztatikus nyomáson. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szigedi_Zsofia.pdf] Szöveg
Szigedi_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334033; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 55-58.; Ht. tanszéki jel; tejsavó; ricotta; tejsavas erjesztés
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 06:49
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1091
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése