Szigedi, Zsófia (2013) Édes savóból készült ricották kezelése nagy hidrosztatikus nyomáson. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szigedi_Zsofia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szigedi_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334033; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 55-58.; Ht. tanszéki jel; tejsavó; ricotta; tejsavas erjesztés |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 06:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1091 |