MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Mikrohullámú vákuumszárított bacon előállításának lehetőségei

Joó-Kovácsné Zlankievicz, Adél (2025) Mikrohullámú vákuumszárított bacon előállításának lehetőségei. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 823749502.pdf] Szöveg
823749502.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 23 Január 2030.

Letöltés (3MB)
[thumbnail of 823749502_szdkivonat1.pdf] Szöveg
823749502_szdkivonat1.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 23 Január 2030.

Letöltés (128kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 823749502; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELELM; 823749502.pdf; 823749502_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 27 Okt 2025 11:57
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Máté, Mónika Zsuzsanna
CQLI2G
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10732
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése