Joó-Kovácsné Zlankievicz, Adél (2025) Mikrohullámú vákuumszárított bacon előállításának lehetőségei. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szöveg823749502.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 23 Január 2030.
Letöltés (3MB)
823749502_szdkivonat1.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 23 Január 2030.
Letöltés (128kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 823749502; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELELM; 823749502.pdf; 823749502_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 27 Okt 2025 11:02 |
| Utolsó változtatás: | 27 Okt 2025 11:57 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Máté, Mónika Zsuzsanna CQLI2G - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10732 |


