Harcos, Ágnes (2015) Durumrozsból készült sóspálcika termékfejlesztése és összehasonlító vizsgálatok. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Harcos_Agnes.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Harcos_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369346; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39-40.; Gb. tanszéki jel; Durum rozs; Sóspálcika; Termékfejlesztés; Snack-termékek; Tésztaipari technológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 25 Okt 2023 14:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kóczánné Manninger, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1034 |