MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Durumrozsból készült sóspálcika termékfejlesztése és összehasonlító vizsgálatok

Harcos, Ágnes (2015) Durumrozsból készült sóspálcika termékfejlesztése és összehasonlító vizsgálatok. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Harcos_Agnes.pdf] Szöveg
Harcos_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369346; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39-40.; Gb. tanszéki jel; Durum rozs; Sóspálcika; Termékfejlesztés; Snack-termékek; Tésztaipari technológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 25 Okt 2023 14:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kóczánné Manninger, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1034
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése