Hódi, Aurél (2024) Termékfejlesztés az aktuális gazdasági körülmények között, gyümölcs alapú szörpökön keresztüli bemutatás. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of 850707076.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
850707076.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 22 Június 2029.
Letöltés (1MB)
![[thumbnail of 850707076_szdkivonat1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
850707076_szdkivonat1.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 22 Június 2029.
Letöltés (176kB)
![[thumbnail of 850707076_szdmelleklet.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
850707076_szdmelleklet.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 22 Június 2029.
Letöltés (451kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 850707076; Agrár- és Élelmiszergazdasági Intézet; fac_eng; Gazdálkodási és menedzsment; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-GAZME; 850707076.pdf; 850707076_szdkivonat1.pdf; 850707076_szdmelleklet.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:44 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Lehota, Zsuzsanna HQALUY - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10203 |