MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

DOMINANT MICROORGANISMS IN MILK AND FERMENTED DAIRY PRODUCTS, AND ANTIBIOTIC RESISTANCE OF LACTIC ACID BACTERIA

Okot, Abalo Florence Angelo (2024) DOMINANT MICROORGANISMS IN MILK AND FERMENTED DAIRY PRODUCTS, AND ANTIBIOTIC RESISTANCE OF LACTIC ACID BACTERIA. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839471056.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839471056.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839471056_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839471056_szdkivonat1.pdf

Letöltés (136kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839471056; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-EN-ELBIZ; 839471056.pdf; 839471056_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:42
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Belák, Ágnes
G43FDT
-
Konzulens
Kiskó, Gabriella
BFG3EB
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10029
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése