MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tradicionális pezsgő készítés az Etyek-Budai borvidéken, az Anonym Pincében

Kacsándi, Tamás (2024) Tradicionális pezsgő készítés az Etyek-Budai borvidéken, az Anonym Pincében. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839468962_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839468962_szdkivonat1.pdf

Letöltés (134kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839468962.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839468962.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839468962; Szőlészeti és Borászati Intézet; fac_med; Szőlész-borász; felsőoktatási szakképzés; F-GYO-L-HU-SZBOR; 839468962_szdkivonat1.pdf; 839468962.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:42
Intézet: KÁROLY RÓBERT CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szövényi, Áron Pál
T3XC8J
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9966
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése