Kacsándi, Tamás (2024) Tradicionális pezsgő készítés az Etyek-Budai borvidéken, az Anonym Pincében. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
839468962_szdkivonat1.pdf
Letöltés (134kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
839468962.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 839468962; Szőlészeti és Borászati Intézet; fac_med; Szőlész-borász; felsőoktatási szakképzés; F-GYO-L-HU-SZBOR; 839468962_szdkivonat1.pdf; 839468962.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:42 |
Intézet: | KÁROLY RÓBERT CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szövényi, Áron Pál T3XC8J - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9966 |