MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fermentált zöldségkészítmények tejsavbaktérium csíraszáma és annak becslési lehetőségei

Emődy-Kiss, Blanka (2024) Fermentált zöldségkészítmények tejsavbaktérium csíraszáma és annak becslési lehetőségei. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839468031.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839468031.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839468031_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839468031_szdkivonat1.pdf

Letöltés (231kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839468031; Műszaki Intézet; GODOLLOI_CAMPUS; Élelmiszerlánc minőségügy ; szakirányú továbbképzés; S-GOD-L-HU-ELMIU; 839468031.pdf; 839468031_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:41
Intézet: GODOLLOI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Korzenszky, Péter Emőd
G7WTZE
-
Konzulens
Pomázi, Andrea Katalin
G888ST
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9933
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése