Emődy-Kiss, Blanka (2024) Fermentált zöldségkészítmények tejsavbaktérium csíraszáma és annak becslési lehetőségei. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
839468031.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
839468031_szdkivonat1.pdf
Letöltés (231kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 839468031; Műszaki Intézet; GODOLLOI_CAMPUS; Élelmiszerlánc minőségügy ; szakirányú továbbképzés; S-GOD-L-HU-ELMIU; 839468031.pdf; 839468031_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:41 |
Intézet: | GODOLLOI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Korzenszky, Péter Emőd G7WTZE - Konzulens Pomázi, Andrea Katalin G888ST - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9933 |