Montero, Daniela Carolina Rubio (2020) Development of non-alcoholic beer using alternative cereals as adjuncts and different types of yeast. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Daniela_Rubio.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Daniela_Rubio.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ425425; Budapest; Bibliogr.: p. [44-50.]; Sör. tanszéki jel; alkoholmentes sörök; élelmiszer-adalékanyagok; élesztők |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 25 Okt 2023 12:28 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/980 |