MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Development of non-alcoholic beer using alternative cereals as adjuncts and different types of yeast

Montero, Daniela Carolina Rubio (2020) Development of non-alcoholic beer using alternative cereals as adjuncts and different types of yeast. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Daniela_Rubio.pdf] Szöveg
Daniela_Rubio.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ425425; Budapest; Bibliogr.: p. [44-50.]; Sör. tanszéki jel; alkoholmentes sörök; élelmiszer-adalékanyagok; élesztők
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 25 Okt 2023 12:28
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun-Farkas, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/980
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése