Lunczer, János Zoltán (2024) A Vilmoskörte pálinka érzékszervi sajátosságainak változása a lepárlás és erjesztés technológiájában eszközölt változások hatására. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
837031315.pdf
Letöltés (6MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
837031315_szdkivonat1.pdf
Letöltés (132kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 837031315; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Pálinkamester szakmérnök; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-PAMS1; 837031315.pdf; 837031315_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
| Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:40 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd GW5C39 - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9798 |


