MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A Vilmoskörte pálinka érzékszervi sajátosságainak változása a lepárlás és erjesztés technológiájában eszközölt változások hatására

Lunczer, János Zoltán (2024) A Vilmoskörte pálinka érzékszervi sajátosságainak változása a lepárlás és erjesztés technológiájában eszközölt változások hatására. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 837031315.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
837031315.pdf

Letöltés (6MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 837031315_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
837031315_szdkivonat1.pdf

Letöltés (132kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 837031315; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Pálinkamester szakmérnök; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-PAMS1; 837031315.pdf; 837031315_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:40
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
GW5C39
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9798
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése