Deák, Sándor (2024) Különböző lepárló berendezéseken desztillált almabor és alma cefre párlatok összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
837030805_szdkivonat1.pdf
Letöltés (439kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
837030805.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 837030805; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Pálinkamester szaktanácsadó; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-PAMS2; 837030805_szdkivonat1.pdf; 837030805.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:40 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd GW5C39 - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9795 |