MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Development of a novel measurement and evaluation method for ultrasonic cheese texture investigation

Kertész, István (2013) Development of a novel measurement and evaluation method for ultrasonic cheese texture investigation. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kertesz_Istvan.pdf] Szöveg
Kertesz_Istvan.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333700; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszeripari folyamattervezés; Bibliogr.: p. 42-45.; Fi. tanszéki jel; Sajtok; Élelmiszer-vizsgálat; Szerkezetvizsgálat; Ultrahangos mérés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 25 Okt 2023 12:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Felföldi, József
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/979
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése