MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Birs fajták sajtgyártásra való alkalmasságának vizsgálata

Rikker, Anita Márta (2024) Birs fajták sajtgyártásra való alkalmasságának vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 836809707_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
836809707_szdkivonat1.pdf

Letöltés (187kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 836809707.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
836809707.pdf

Letöltés (927kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 836809707; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Gyümölcs- és zöldségfeldolgozó szaktanácsadó; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-GZFT3; 836809707_szdkivonat1.pdf; 836809707.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szalóki-Dorkó, Lilla
OZ1G4K
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9772
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése