Blaskó, Eszter Lubica (2024) Reduction of milk protein allergen by Physical and Enzymatic methods. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
836239463.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
836239463_szdkivonat1.pdf
Letöltés (146kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 836239463; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-EN-ELELM; 836239463.pdf; 836239463_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Albert, Krisztina Zita OQU7XC - Konzulens Koris, András OGKEKJ - Konzulens Nath, Arijit W1ARI4 - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9714 |