MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Reduction of milk protein allergen by Physical and Enzymatic methods

Blaskó, Eszter Lubica (2024) Reduction of milk protein allergen by Physical and Enzymatic methods. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 836239463.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
836239463.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 836239463_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
836239463_szdkivonat1.pdf

Letöltés (146kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 836239463; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-EN-ELELM; 836239463.pdf; 836239463_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Albert, Krisztina Zita
OQU7XC
-
Konzulens
Koris, András
OGKEKJ
-
Konzulens
Nath, Arijit
W1ARI4
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9714
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése