Gyenge, Éva Mária (2024) Csopak bor- és gasztroturizmusának rendszerszintű elemzése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
836230818_szdkivonat1.pdf
Letöltés (135kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
836230818.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 836230818; Vidékfejlesztés és Fenntartható Gazdaság Intézet; fac_eng; Bor- és gasztroturizmus menedzser; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-BOGAM; 836230818_szdkivonat1.pdf; 836230818.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Molnár, Csilla JK6YCN - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9707 |