MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző tartósítási eljárások hatása a rozmaring (Rosmarinus officinalis) leveleinek színére és hatóanyag-tartalmára

Várallyay, Nóra Erzsébet (2023) Különböző tartósítási eljárások hatása a rozmaring (Rosmarinus officinalis) leveleinek színére és hatóanyag-tartalmára. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 836227005.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
836227005.pdf

Letöltés (4MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 836227005; Kertészettudományi Intézet; fac_eng; Kertészmérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-KERTM; 836227005.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Gosztola, Beáta
G4MJU2
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9702
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése