MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Dán bodzafajták természetes színezékként történő alkalmazásának lehetőségei

Ta, Phuong Linh (2012) Dán bodzafajták természetes színezékként történő alkalmazásának lehetőségei. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ta_Phuong_Linh.pdf] Szöveg
Ta_Phuong_Linh.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (10MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326670; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. [48-55].; Kot. tanszéki jel; Fekete bodza; Természetes adalékanyagok; Természetes színezékek;
Szakterület(ek): Q Science QK Botany
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 13:33
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/952
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése