Bognár, Annamária (2013) A cukorösszetevők és az édesítőszerek szerepe az édesipari termékek tulajdonságaiban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bognar_Annamaria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bognar_Annamaria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332533; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 49-53.; Gb. tanszéki jel; Cukor; Édesítőszerek; Élelmiszer-vizsgálat; Összehasonlító vizsgálat; Édesipari termékek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/944 |