MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Cukorcsökkentés lehetőségei őszibarack- és meggynektárok esetében

Lévai, Linda (2019) Cukorcsökkentés lehetőségei őszibarack- és meggynektárok esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Levai_Linda_XB.pdf] Szöveg
Levai_Linda_XB.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ398276; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [52-55.]; Kot. tanszéki jel; Gyümölcsnektárok; Meggylé; Őszibaracknektár; Gyümölcslégyártás; Édesítőszerek; Diétás élelmiszerek; Aszpartám; Szukralóz; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Ivanics, Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/943
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése