Lévai, Linda (2019) Cukorcsökkentés lehetőségei őszibarack- és meggynektárok esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Levai_Linda_XB.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Levai_Linda_XB.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ398276; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [52-55.]; Kot. tanszéki jel; Gyümölcsnektárok; Meggylé; Őszibaracknektár; Gyümölcslégyártás; Édesítőszerek; Diétás élelmiszerek; Aszpartám; Szukralóz; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Ivanics, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/943 |