MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A cukor - zsír rendszerek stabilitásának vizsgálata

Oláh, Evelyn (2016) A cukor - zsír rendszerek stabilitásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Olah_Evelyn.pdf] Szöveg
Olah_Evelyn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382719; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 34-35.; Gb. tanszéki jel; Keményítő-hidrolízis; Izocukor; Kókuszzsír; Pálmazsír; Cukorszirup; Lecitin; Viszkozitás mérés; Állományvizsgálat; Tárolási hőmérséklet;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/936
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése