MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Zsírsav-összetétel alapú tápérték mutatók alkalmazása élelmiszer reformulálás alapjául

Rózsa, Máté (2024) Zsírsav-összetétel alapú tápérték mutatók alkalmazása élelmiszer reformulálás alapjául. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 823748868.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
823748868.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 823748868_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
823748868_szdkivonat1.pdf

Letöltés (134kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 823748868; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELBIZ; 823748868.pdf; 823748868_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Tormási, Judit
RBEBOV
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9300
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése