Rózsa, Máté (2024) Zsírsav-összetétel alapú tápérték mutatók alkalmazása élelmiszer reformulálás alapjául. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
823748868.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
823748868_szdkivonat1.pdf
Letöltés (134kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 823748868; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELBIZ; 823748868.pdf; 823748868_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:34 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Tormási, Judit RBEBOV - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9300 |