MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A Ruby csokoládé hamisításának lehetősége

Boros, Dániel Tibor (2024) A Ruby csokoládé hamisításának lehetősége. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 823748841.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
823748841.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 823748841_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
823748841_szdkivonat1.pdf

Letöltés (126kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 823748841; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELELM; 823748841.pdf; 823748841_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála
UF3P5L
-
Konzulens
Firtha, Ferenc
RFBZ6N
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9297
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése