Boros, Dániel Tibor (2024) A Ruby csokoládé hamisításának lehetősége. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
823748841.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
823748841_szdkivonat1.pdf
Letöltés (126kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 823748841; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELELM; 823748841.pdf; 823748841_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:34 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála UF3P5L - Konzulens Firtha, Ferenc RFBZ6N - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9297 |