MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Csökkentett allergéntartalmú tejtermék számítógépes modellezése és összehasonlítása a tradicionális technológiával SuperPro Designer program alkalmazásával

Mózes, Dániel (2020) Csökkentett allergéntartalmú tejtermék számítógépes modellezése és összehasonlítása a tradicionális technológiával SuperPro Designer program alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mozes_Daniel_JO.pdf] Szöveg
Mozes_Daniel_JO.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ411904; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 35-37.; Ég. tanszéki jel; Allergénmentes élelmiszerek; Funkcionális élelmiszerek; Számítógépes modellezés; Joghurtok; Membrán-szűrési eljárások;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Koris, András
-
-
Konzulens
Csighy, Attila
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/924
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése