Tari, Tamara Rita (2024) Lenmag- és tökmagliszt felhasználásának táplálkozásélettani és reológiai hatása. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
823746011.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
823746011_szdkivonat1.pdf
Letöltés (81kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 823746011; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-HU-ELELM; 823746011.pdf; 823746011_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:33 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kaszab, Tímea AIA8IR - Konzulens Mednyánszky, Zsuzsanna FKK67I - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9154 |