MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Csokoládés töltelékkrémek viszkozitásának és érzékszervi tulajdonságainak kapcsolata a termék összetételével

Tompos, Barbara (2013) Csokoládés töltelékkrémek viszkozitásának és érzékszervi tulajdonságainak kapcsolata a termék összetételével. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Tompos_Barbara.pdf] Szöveg
Tompos_Barbara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333976; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 46-47.; Gb. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/911
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése