MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A csíráztatás hatása különböző magvak kémiai jellemzőire

Tóth Kovács, Bence (2015) A csíráztatás hatása különböző magvak kémiai jellemzőire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Kovacs_Bence.pdf] Szöveg
Toth_Kovacs_Bence.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (829kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370038; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 32-33.; Gb. tanszéki jel; Magcsírázás; Árpa; Barna rízs; Vörös lencse; Beltartalmi vizsgálat; Polifenolok; Antioxidáns kapacitás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 09:09
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/900
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése