Meleg, Flóra Anna (2024) Növényi- és állati eredetű tejporok felhasználásának hatása az édesipari termékek tulajdonságára. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
816794104.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
816794104_szdkivonat1.pdf
Letöltés (122kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 816794104; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 816794104.pdf; 816794104_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
| Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:29 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Molnárné Jakab, Ivett I9XQBH - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8804 |


