MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tárolás hatása sous-vide hőkezelt csirkemell egyes minőségi paramétereire

Istók, Barbara (2023) Tárolás hatása sous-vide hőkezelt csirkemell egyes minőségi paramétereire. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 816607892.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
816607892.pdf

Letöltés (6MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 816607892_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
816607892_szdkivonat1.pdf

Letöltés (67kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 816607892; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELBIZ; 816607892.pdf; 816607892_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:28
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
MNC3FF
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8769
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése