Istók, Barbara (2023) Tárolás hatása sous-vide hőkezelt csirkemell egyes minőségi paramétereire. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
816607892.pdf
Letöltés (6MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
816607892_szdkivonat1.pdf
Letöltés (67kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 816607892; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELBIZ; 816607892.pdf; 816607892_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
| Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:28 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György MNC3FF - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8769 |


